Працівники поліції за декілька годин затримали винуватця автопригоди. Намагаючись уникнути покарання, водій залишив місце пригоди та проїхав близько трьохсот метрів на трьох колесах.

10 грудня близько 19 години в смт. Турбів по вулиці Миру 38-річний водій автомобіля «ВАЗ 2109» виїхав на смугу зустрічну руху, де зіткнувся з автомобілем «ВАЗ 2106». Намагаючись залишити місця пригоди, чоловік проїхав на пошкодженому автомобілі 300 метрів.

Уже через декілька годин правоохоронці розшукали та затримали винуватця аварії. Ним виявися місцевий житель. Попередньо встановлено, що в момент зіткнення чоловік перебував в стані алкогольного сп’яніння.
В результаті аварії травмувався 22-річний водій автомобіля «ВАЗ 2106», який після огляду лікарями був відпущений додому.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), за що передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 4429
Поширень: 0