Підпільний горілчаний «завод» ґуральник «відкрив» в будинку свого тестя. Сурогат реалізовував на території області. Півтонни фальсифікованої продукції вилучили правоохоронці.

Працівники управління захисту економіки у Вінницькій області Національної поліції України спільно з працівниками військової контррозвідки СБУ затримали 35-ти річного громадянина Молдови. Чоловік займався виробництвом та реалізацією горілчаної продукції.

На подвір’ї свого тестя організував невеличкий, але потужний «завод» по виготовленню алкогольної продукції. У нежитловому приміщенні все для цього облаштував. Рецепт алкогольних напоїв був дуже простим: спирт, дистильована вода, ароматизатори.

У Могилів-Подільському поліція викрила підпільний горілчаний "завод" та вилучила понад півтони сурогату

З «заводу» правоохоронці вилучили 150 півторалітрових пляшок з рідиною бурого кольору, повні 35-ти літрові каністри, ароматизатори для виготовлення фальсифікованих горілчаних напоїв, спиртометри, електронні ваги, бочки з дистильованою водою, понад тисячу порожніх півторалітрових пляшок, а також порожні каністри та бочки з-під спирту.

У салоні його автомобіля знаходилась вже готова до вживання продукція, яку чоловік збирався реалізовувати на території міста Могилів-Подільського та області.

Загалом у ґуральника працівники поліції та СБУ вилучили понад півтонни сурогату, вартість якого, за попередніми підрахунками, становить понад 30 тисяч гривень.

У Могилів-Подільському поліція викрила підпільний горілчаний "завод" та вилучила понад півтони сурогату

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за статтею 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в України з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів).

За дане кримінальне правопорушення законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 7-ми років.



Переглядів: 2971
Поширень: 0