Працівники поліції за підтримки керівника Хмільницького спортивно-оздоровчого комплексу Бориса Когута влаштували для дітей позбавлених батьківського піклування та дітей з прийомних сімей екскурсію до дельфінарію. Для маленьких вінничан виступ дельфінів став справжнім подарунком від Святого Миколая.

Напередодні новорічних свят працівники відділу управління превентивної діяльності поліції Вінниччини опікуються дозвіллям дітей, які потребують особливої уваги. Цього разу правоохоронці організували для них похід в дельфінарій.

Поліцейські влаштували екскурсію до дельфінарію малечі, позбавленої батьківського піклування

За словами старшого інспектору поліції Ольги Телепенко, шоу в дельфінарії - завжди яскрава подія в житті дітей, яка допомагає їм ближче познайомитися один з одним, знайти нових друзів і відчути підтримку оточуючих. Маленькі гості співали, танцювали разом з дельфінами та просто раділи і отримували позитивні емоції.

Поліцейські влаштували екскурсію до дельфінарію малечі, позбавленої батьківського піклування

Діти отримали незабутні враження від знайомства з світом морських тварин. На згадку переможниця конкурсу на кращу пісню отримала малюнок, виконаний дельфінами.

Після вистави всі відвідувачі отримали яскраві календарики з зображенням дельфінів.



Переглядів: 3544
Поширень: 0