Двоє людей потрапили на лікарняні ліжка в результаті дорожньо-транспортних пригод, які відбулися 23 грудня у Могилів-Подільському та Тульчинському районах області.

23 грудня о 6 годині ранку на автомобільній дорозі Могилів-Подільський–Житомир неподалік села Озаринці, Могилів-Подільського району 40-річний водій автомобіля «LDV», здійснив наїзд на 36-річного пішохода, який раптово вибіг на дорогу. Внаслідок аварії чоловік отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до Могилів-Подільської районної лікарні.

Також о 19.00 годині біля села Кирнасівка Тульчинського району 26-річний водій автомобіля «Рено» скоїв наїзд на 43-річного пішохода.

На Вінниччині після ДТП двоє пішоходів потрапили на лікарняні ліжка

Чоловік вів велосипед по проїзній частині дороги у попутному напрямку. Потерпілий з численними тілесними ушкодженнями госпіталізований до Тульчинської районної лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2366
Поширень: 0