19 листопада дільничними інспекторами міліції Погребищенського райвідділу міліції, під час проведення профілактичних заходів, виявили та припинили діяльність підпільної гуральні в м. Погребищи.

Півтори тонни самогонної закваски вилучено у 49-річного жителя м. Погребище
В домогосподарстві 49-річного місцевого жителя виготовлялось згубне зілля у великій кількості: одночасно «працювало» 6 самогонних апаратів. Правоохоронці виявили близько 1 500 л самогонної закваски та 21 л самогону.

самогон
Виготовлявся «продукт», за словами хазяїв, для власних потреб. Але, міліціонерам достовірно відомо, що подружжя займалося збутом саморобної горілки. Забороненим за законом видом діяльності чоловік разом з дружиною займався на протязі року. За цей час вони притягувались вже до відповідальності за ст. 203 Кримінального кодексу.

Півтори тонни самогонної закваски вилучено у жителя м. Погребище
За інформацією начальника ВДІМ ГУМВС Ігоря Слободянюка, всього з початку року працівниками міліції області виявлено 1018 фактів самогоноваріння з метою збуту. З них: по 364 випадках порушено кримінальні справи. До адміністративної відповідальності притягнуто 27280 осіб. На Вінниччині вилучено за цей час 39 тисяч літрів самогону, спирту та спиртовмисних речовин.


Переглядів: 9063
Поширень: 0