За підозрою у вбивстві 39-річної жінки працівники поліції затримали її співмешканця. Близько 17 години 31 грудня тіло потерпілої на вулиці виявили перехожі.

31 грудня до поліції надійшло повідомлення про те, що у Жмеринці на перетині вулиць Павлова та Київської виявили жінку без ознак життя.

Під час огляду тіла потерпілої судово-медичний експерт виявив проникаюче ножове поранення грудної клітини, яке, за попередніми висновками, і стало причиною смерті.

У Жмеринці прямо на вулиці чоловік вбив свою співмешканку

Як розповів начальник Жмеринського відділу поліції Олександр Прозоровський, до кола підозрюваних одразу потрапив співмешканець загиблої. Чоловік вже був раніше судимий за майнові злочини, зловживав алкоголем та часто бив жінку. Провівши ряд оперативних заходів, поліцейські затримали винуватця трагедії.

У Жмеринці прямо на вулиці чоловік вбив свою співмешканку розкладним ножем

В поліції затриманий розповів, що того дня разом з співмешканкою вони розпивали спиртні напої у своєму будинку та неодноразово сварились. На вулиці між ними виникла чергова сварка, в ході якої він розкладним ножем вдарив дружину в груди та втік. Чоловік визнає свою вину та виправдовується тим, що знаходився під дією алкоголю.

У Жмеринці прямо на вулиці чоловік вбив свою співмешканку розкладним ножем

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку. Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Йому загрожує до 15 років ув’язнення.



Переглядів: 3044
Поширень: 0