За «залагодження питання» з поліцією та потерпілим у бійці, винуватцем якої є її син, 83-річна пенсіонерка віддала незнайомцю 20 000 гривень.

До 83-річної жительки міста Калинівка зателефонував невідомий та повідомив, що її син знаходиться у поліції.

За словами телефонуючого, син пенсіонерки вчинив бійку, у якій наніс тілесні ушкодження одному з її учасників. Аби залагодити питання з поліцією та потерпілим, необхідно заплатити. На пропозицію незнайомця жінка одразу погодилась. 20 тисяч гривень вона віддала чоловіку, який під’їхав на автівці до її будинку.

Коли пенсіонерка з’ясувала, що її син ніяких проблем з правоохоронцями немає і у бійку не потрапляв, звернулась за допомогою у поліцію.

Дана інформація внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до ч.1 ст. 190 КК України (шахрайство). За такий злочин передбачено покарання до 3-х років обмеження волі.

Поліція вкотре закликає громадян бути обачними та недовіряти подібним дзвінкам. Перевірте, де дійсно знаходиться Ваша рідна людина. Якщо невідомі під різними приводами просять перерахувати чи віддати гроші – не гайте часу, звертайтеся до поліції.



Переглядів: 2319
Поширень: 0