За підтримки народного депутата України, члена фракції «Блок Петра Порошенка» Миколи Кучера родина людей з особливими потребами – В’ячеслав і Марія Малець – отримали власну кімнату у новозбудованому гуртожитку в Ладижині. Про це повідомляє Lada FM.

Кімната подружжя знаходиться на другому поверсі дев’ятиповерхового гуртожитку, який належить ТОВ «Вінницька птахофабрика». Для зручності інвалідів у будинку передбачені ліфти та пандуси біля під'їзду. Для подружжя це є важливим доповненням, адже Марія Малець прикута до інвалідного візка.

Під час вручення ключів від житла директор ВП Птахофабрика «Вінницький бройлер» МХП, депутат Вінницької обласної ради, член фракції БПП Ігор Лещенко зазначив, що родина Малець заслуговує на таку підтримку.

«Вважаю, що саме ці люди, перш за все, заслуговують сьогодні на підтримку. Підприємство «Вінницька птахофабрика» надала їм кімнату в гуртожитку абсолютно безкоштовно. При цьому, ні за які комунальні послуги платити їм не доведеться»,- підкреслив Лещенко.

За сприяння депутатів БПП «Солідарність» родина з особливими потребами Малець отримала кімнату гуртожитку в Ладижині

Раніше подружжя Мальців з проханням про допомогу звернулося до народного депутата Миколи Кучера, який у співпраці з громадською організацією «Соціальний центр МХП» та ВП Птахофабрика «Вінницький бройлер», вирішили це питання. Досі родина новоселів-інвалідів постійно жила в орендованих квартирах.



Переглядів: 2860
Поширень: 0