Працівники шаргородської поліції оголосили про підозру місцевому жителю, якого підозрюють у смерті його співмешканки. Попередньо встановлено, що під час розпиття алкоголю чоловік наніс жінці тілесні ушкодження, від яких вона через два дні померла.

30 січня до Шаргородського відділення поліції ГУНП у Вінницькій області надійшло повідомлення про те, що за місцем проживання померла 57-річна місцева жителька. Мертвою жінку у ліжку ранком виявив співмешканець.

Як розповів начальник шаргородського відділення поліції Олександр Намакарський, слідчо-оперативною групою поліції явних ознак насильницької смерті виявлено не було. За словами співмешканця останні дні жінка скаржилась на біль у грудях. Причина смерті була встановлена судово-медичним експертом. За його висновком жінка померла від закритої тупої травми грудної клітини з ушкодженням внутрішніх органів. Це свідчило, що жінку побили.

Свою причетність до побиття жінки 46-річний співмешканець спочатку заперечував, але потім зізнався, що два дні тому під час сварки побив її. Що стало причиною конфлікту, чоловік не пам’ятає, оскільки був в стані алкогольного сп’яніння.

За словами односельців, подружжя зловживало спиртними напоями, і чоловік часто застосовував фізичне насилля до жінки.

Підозрюваному оголошено про підозру відповідно до ч.2. ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі. Судом йому обрано міру запобіжного заходу домашній арешт.



Переглядів: 2459
Поширень: 0