У Жмеринському районі 14-річний підліток викрав з магазину продукти харчування. Розбивши скло, хлопець вночі проник до приміщення торгівельного закладу та виніс товару на 1000 гривень.

З заявою про крадіжку до поліції звернулась 49-річна жителька села Вознівці. З її магазину невідомий викрав продукти харчування.

Як розповів керівник жмеринської поліції Олександр Прозоровський, за переліком викрадених з магазину продуктів: жувальні гумки, шоколад, цукерки, оперативники зрозуміли, що до крадіжки може бути причетний неповнолітній. Під підозру одразу потрапив 14-річний місцевий житель, який перебував на обліку в поліції. Вже за кілька годин неповнолітній давав свідчення.

Як з’ясувалось, школяр вночі розбив вікно, заліз до приміщення магазину, викрав звідти продукти та відніс їх додому. Все викрадене у підлітка вилучили та повернули власнику.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Такий злочин карається ув’язненням до 6 років. Триває слідство.



Переглядів: 1809
Поширень: 0