Підліток, який неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, викрав з припаркованого біля будинку легковика 900 доларів США. Школяру загрожує до п’яти років позбавлення волі.

9 лютого до Тульчинського відділу поліції з заявою про крадіжку звернувся 28-річний житель району. Чоловік повідомив, що невідомі, зламавши замок, проникли у його автомобіль «ВАЗ» та викрали 900 доларів США.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці протягом декілька годин розшукали та затримали крадія. Ним виявися 14-річний учень восьмого класу. Хлопець неодноразово затримувався поліцейськими за скоєння аналогічних злочинів, але до кримінальної відповідальності, яка настає з 14 років, не притягувався. При проведенні поверхневого огляду в підлітка вилучили 500 доларів США, які він не встиг витратити.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка вчинена повторно). За скоєне школяру загрожує покарання до 5 років позбавлення волі.



Переглядів: 1904
Поширень: 0