Дорожньо-транспортні пригоди сталися в Шаргородському та Барському районах області. Одна людина травмована та троє загинули.

13 лютого близько 4 години ранку на автодорозі сполученням «Шаргород – Вінниця» 26-річний водій автомобіля «Мерседес», не впоравшись з керуванням, на заокругленій ділянці дороги з’їхав у кювет, де зіткнувся з деревом. Водій та його 26-річний пасажир від отриманих травм загинули на місці пригоди.

Минулих вихідних на Вінниччині сталося дві ДТП зі смертельними наслідками

Цього ж дня близько 16.00 години в селі Балки Барського району, 29-річний місцевий житель, рухаючись автомобілем «ВАЗ», не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Водій з тілесними ушкодженнями госпіталізований до Барської районної лікарні, а його 41-річний пасажир отримав тілесні ушкодження несумісні з життям.

Слідчим відділом поліції відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту, які спричинили смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 8-х років.

Поліція з’ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди.



Переглядів: 3899
Поширень: 0