Під час сутички затриманий здійснив вісім пострілів, влучивши в одного потерпілого п’ять разів в іншого-тричі. Правопорушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

21 лютого близько 13.30 в селі Зарванці Вінницького району неподалік автозаправки, невідомий чоловік з пристрою для відстрілу гумових куль наніс поранення двом далекобійникам зі Львова. Після чого втік з місця пригоди на таксі. Потерпілі-чоловіки віком 35 та 33 років отримали непроникаючі поранення різних частин тіла та були доставлені до лікарні, один з них госпіталізований.

Поліцейські встановили та опитали очевидців злочину, що допомогло оперативно розшукати та затримати зловмисника.

Відпрацювавши територію можливого перебування правопорушника, поліцейські затримали зловмисника. Ним виявився 40-річний вінничанин, у якого при огляді вилучили пістолет «Форт».

За попередніми даними слідства, між потерпілими та зловмисником виник словесний конфлікт, після чого останній застосував зброю.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство з застосуванням зброї). За таке правопорушення передбачене покарання до 7 років позбавлення волі.



Переглядів: 2612
Поширень: 0