На 56 засідання обласної комісії з питань надання земельних ділянок державної власності у власність або користування фізичним та юридичним особам, яке відбулось 23 лютого 2016 року, було розглянуто питання надання земельних ділянок 23 учасникам антитерористичної операції для ведення особистого селянського господарства та для ведення садівництва.

Погоджено надання земельних ділянок 23 учасникам антитерористичної операції для ведення особистого селянського господарства та для ведення садівництва.

Крім того, надано 9 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації. З них: 5 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації, підготовлених Головним управлінням Держгеокадастру у Вінницькій області, 4 проекти розпоряджень голови обласної державної адміністрації, підготовлених Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації.

В тому числі: про поновлення договору оренди землі – 1, про припинення дії договору оренди землі та укладення додаткових угод – 1, про надання у власність земельної ділянки та укладання додаткової угоди щодо внесення змін до договору оренди землі – 1, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки – 1, про надання згоди на поділ – 1, про розірвання договору оренди землі – 3, про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації - 1.

На Вінниччині ще 23 учасникам АТО нададуть земельні ділянки

Під час роботи комісії розглянуто всі питання, винесені на порядок денний.

За результатами роботи комісії погоджено 7 проектів розпоряджень облдержадміністрації з питань надання земельних ділянок державної власності у власність або користування фізичним та юридичним особам. Ще 2 проекти розпоряджень голови облдержадміністрації вирішено розглянути після додаткового вивчення.



Переглядів: 2843
Поширень: 0