Працівники поліції викрили у Ладижині лабораторію з виготовлення амфетаміну. За місцем проживання місцева жителька виготовляла амфетамін, а її 28-річний син займався його продажем. Про викриття цього резонансного злочину розповів на брифінгу начальник Головного управління Нацполіції Вінниччини Антон Шевцов.

На території області проходить оперативно-профілактичне відпрацювання з виявлення та вилучення з незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин. Протягом місяця працівниками поліції було задокументовано 84 правопорушення у сфері наркозлочинності, 6 з них пов’язані зі збутом наркотичних речовин.

4 березня в обласному центрі працівники поліції затримали 33-річного вінничанина за підозрою у розповсюдженні наркотичних засобів. Під час проведення поверхневого огляду у нього вилучили фольговий згорток з амфетаміном вагою 50 г.

Також до поліції надійшла оперативна інформація, що жителька м. Лидижина за місцем свого проживання займається виготовлянням амфетаміну. Збутом наркотичної речовини займається її син, який має постійне коло покупців.

Як розповів начальник Головного управління Нацполіції у Вінницькій області Антон Шевцов, 9 березня під час проведення санкціонованого обшуку у квартирі 49-річної підозрюваної працівники поліції вилучили близько 300 г амфетаміну, порошкоподібні речовини для його виготовлення, колби, ваги. Правопорушниця виправдовувалась, що виготовляла амфетамін винятково для вживання сина.

В Ладижині у своїй квартирі мати виготовляла амфетамін, а її син  займався його продажем

28-річного сина правопорушниці поліція затримала на вулиці міста. У його кишенях вилучили 15 фольгових згортків з порошкоподібною речовиною білого кольору. З’ясувалося, що чоловік має постійних покупців на наркотичний товар і продає його по 50 гривень за одну дозу. Вилучені наркотичні речовині направлені на експертизу.

Слідчим відділенням поліції відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені організованою групою в особливо великих розмірах) та ст. 309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За такі правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.



Переглядів: 2418
Поширень: 0