Працівники томашпільської поліції затримали двох місцевих жителів, які до смерті побили свого 40-річного односельця. Під час з’ясування стосунків двоє чоловіків з кулаками накинулися на незадоволеного ремонтом бензопили замовника. Внаслідок черепно-мозкової травми та крововиливу у мозок потерпілий помер.

Як розповів начальник Томашпільського відділення поліції Віталій Стахов, 18 березня до Томашпільського відділення поліції звернувся 35-річний житель села Комаргород з повідомленням про те, що за місцем проживання він виявив мертвим свого брата. З 15 березня чоловік не виходив на зв’язок з рідними, на телефонні дзвінки не відповідав. Черговий раз, прийшовши до нього додому і, побачивши будинок зачиненим, заявник через вікно потрапив у одну з кімнат, де з численними тілесними ушкодженнями виявив мертвим господаря.

Судово-медичний експерт встановив, що чоловік помер внаслідок черепно-мозкової травми з крововиливом у головний мозок.

Рідні розповіли, що у померлого був конфлікт з 21-річним односельцем. Напередодні молодик неякісно відремонтував потерпілому бензопилу та замінив на інструменті нові запчастини на старі. Замовник намагався зустрітися з односельцем, аби вирішити це питання, але той на його телефонні дзвінки не відповідав. Отже, підозри правоохоронців щодо побиття чоловіка впали саме на цього молодика.

Підозрюваного поліцейські знайшли за місцем проживання. Він зізнався у скоєному та розповів, що того дня прийшов до потерпілого з’ясувати стосунків. Прийшов не сам, а разом зі своїм 20-річним товаришем. Обоє були у стані алкогольного сп’яніння. Як тільки потерпілий відчинив їм двері, накинулися на нього з кулаками, а коли він знепритомнів, знайшли ключі від будинку та зачинили його. З сараю взяли його мотоцикл, який продали у сусідньому районі.

Зараз обидва підозрювані затримані. У їхніх діях вбачаються ознаки злочинів, передбачених ч.2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого та ч.2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За такі правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі.
Проводиться розслідування.



Переглядів: 2155
Поширень: 0