Протягом доби на Вінниччині сталося сім пожеж, чотири з яких було зареєстровано у житлових будинках.

Так, до Служби порятунку «101» 20 березня о 15:20 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у смт Літин. До місця виклику одразу було направлено черговий караул районної пожежно-рятувальної частини у кількості чотирьох чоловік особового складу на одній одиниці техніки. По прибуттю бійці ДСНС встановили, що осередком пожежі є одна із кімнат житлового будинку.

Завдяки злагодженим діям вогнеборців вогонь вдалося швидко локалізувати, а повністю ліквідувати о 15:42.

В результаті пожежі було знищено домашні речі та майно власників будинку, побутову техніку та внутрішнє оздоблення стін загальною площею 90 кв.м. Ймовріною причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

Минулої доби на територі області сталося 7 пожеж

Цього ж дня на гасіння вогню у житловому будинку виїздили і рятувальники м.Немирів. О 17:52 до районної Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с.Ситківці.

По прибуттю на місце виклику, рятувальниками було встановлено, що з вікна однієї з кімнат будівлі йде полум’я та дим. Силами вогнеборців вогонь вдалося локалізувати о 18:41, а повністю ліквідувати о 18:54.

Внаслідок пожежі було знищено домашні речі, меблі, побутову техніку та внутрішнє оздоблення кімнати загальною площею 12 кв.м. Ймовірна причина пожежі встановлюється.



Переглядів: 2176
Поширень: 0