А поки Андрій Сальник чекає на операцію, сам готує волонтерську допомогу на Схід побратимам

На Вінниччині волонтери збирають кошти на протезування вояка 14-ї бригади Андрія Сальника. Він був тяжко поранений під час розвідки на Донеччині. Чоловік вже демобілізувався і зараз потребує протезування ноги та ока. І ще важлива деталь цієї історії мужності. Поки волонтери намагаються назбирати 200 тисяч гривень на протези Андрію, сам Сальник збирає допомогу бійцям, котрі зараз на Сході.

Андрія Сальника демобілізували після тяжкого поранення, якого він зазнав поблизу Мар'їнки у листопаді торік. Тоді під час бойового завдання 28-річний розвідник 14-ї механізованої бригади підірвався на міні.

Чоловік уже переніс 4 операції. Нині чекає на п'яту. Втім, найбільше потребує нових протезів ноги і ока.

Боєць і досі чекає на статус учасника бойових дій. Відповідний документ не може отримати вже чотири місяці. В обласному комісаріаті запевняють: документ готовий, мовляв просто зволікали з його пересиланням до районного військкомату.

А поки Андрій Сальник чекає на документи і на операцію, продовжує готувати волонтерську допомогу на Схід побратимам. Разом із родиною чоловік у вільний час ліпить вареники. І запевняє, тільки-но його протезують - особисто повезе допомогу до зони АТО. Детальніше у відеосюжеті:



Переглядів: 2536
Поширень: 0