Працівники Барського відділення поліції затримали зловмисників, які протягом дня обікрали три автомобілі. За вчинене їм загрожує до 5 років позбавлення волі.

22 березня до працівників поліції звернулись 33- річний та 27- річний жителі міста Бар. Потерпілі повідомили про те, що невідомі шляхом пошкодження замка водійських дверей з автомобіля «ВАЗ 2101» та «ВАЗ 2105» скоїли крадіжку автомагнітол «Піонер», акумуляторні батареї та запасні колеса.

Цього ж дня від дій крадіїв постраждав 48-річний місцевий житель. З його автомобіля «ВАЗ 2101» зловмисники викрали автомагнітолу.

Вжитими пошуковими заходами працівники поліції встановили та затримали підозрюваних на вулиці міста Бар. Затриманими виявились 18 та 19-річні непрацюючі жителі міста Хмельницький, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Крадене зловмисники встигли збути.
За фактом крадіжок, вчинених за попередньою змовою групою осіб відповідно до ч.2 ст.185 КК України відкриті кримінальні провадження. За такі правопорушення може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення строком до 5 років.

Затриманих перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Щоб не стати жертвою автозлодіїв поліція радить не залишати машини на стоянках, що не охороняються, обладнати автомобіль засобами сигналізації.



Переглядів: 1952
Поширень: 0