У Погребищенському районі чоловік, захищаючись від свого п’яного односельця, наніс йому проникаюче ножове поранення. Потерпілий з пошкодженням шлунка та печінки госпіталізований до районної лікарні.

3 квітня до Погребищенського відділення поліції з районної лікарні надійшло повідомлення, що до них в стані алкогольного сп’яніння з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини, пошкодженням печінки, шлункової артерії та внутрішньою кровотечею госпіталізований 38-річний житель села Андрушівка.

Як розповів начальник погребищенської поліції Станіслав Бондаренко, слідчо-оперативною було встановлено, що ножове поранення потерпілий отримав від свого 31-річного односельця. Попередньо встановлено, що близько першої години ночі нетверезий потерпілий прийшов до будинку свого односельця та почав стукати йому у вікна та двері, вимагаючи спиртне. Власник будинку попросив гостя піти і своїм криком не будити жінку та дітей. Нічний гість продовжував шуміти. Тоді чоловік взяв ніж, щоб пригрозити йому, але під час сварки вдарив у живіт.

За словами односельчан, потерпілий людина конфліктна, зловживає спиртними напоями та притягувався до кримінальної відповідальності. Зараз він прооперований, загрози його життю не має.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 2130
Поширень: 0