5 квітня на місці злочину працівники Калинівського відділу поліції затримали двох мешканців села Стара Прилука. Чоловік та жінка викрали металеві підкладки для рейок та кріплення до них.

Як розповів начальник Калинівського відділу поліції Петро Скічко, під час патрулювання території залізничної колії в Калинівці поліцейські затримали чоловіка та жінку. У них вилучили 34 рейкових підкладки та 170 костилів.

Крадіями виявились рідні брат та сестра віком 24 та 21 років. Молоді люди ніколи не потрапляли в поле зору правоохоронців.

Під час перевірки затриманих на причетність до скоєння аналогічних злочинів з’ясувалось, що чоловік вже не вперше «відвідував» залізницю. Наприкінці минулого року він викрав металеву рейку довжиною 7 метрів, 79 підкладок та 237 костилів. Викрадене він здавав на металобрухт.

За даним фактом відкрито три кримінальних провадження за ч. 1 ст.185 КК України (крадіжка). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до 3 років. Сума завданих підприємству збитків встановлюється.



Переглядів: 2088
Поширень: 0