Троє людей потрапили до лікарні внаслідок дорожньо-транспортних пригод, які стались у містах Гайсин, Могилів-Подільский та у Літинському районі.

У місті Гайсині о 8 годині 34-річний водій автомобіля «ВАЗ», виконуючи поворот ліворуч, не надав перевагу в русі водію мотоцикла, внаслідок чого відбулося зіткнення. Травмований мотоцикліст з тілесними ушкодженнями доставлений до Гайсинської районної лікарні.

Цього ж дня близько 10 години поблизу села Рибаче Літинського району зіткнулися «Шкода» та «Фольксваген». 23-річний водій «Шкоди» з переломом лівої гомілки госпіталізований до Літинської районної лікарні.

В Могилів-Подільському близько 15 години на проспекті Незалежності зіткнулися дві іномарки. Не впоравшись з керуванням, 34-річний водій «Субару» скоїв зіткнення з автомобілем «Нісан». В результаті автопригоди до лікарні потрапив 60-річний водій «Нісана».

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), за що передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 



Переглядів: 2329
Поширень: 0