У Ямпільському районі чоловік, посварившись з односельцем через корову, наніс йому проникаюче ножове поранення у шию. Потерпілий прооперований і перебуває на лікуванні у районній лікарні.

26 квітня до Ямпільського відділення поліції з районної лікарні надійшло повідомлення, що до них з проникаючим ножовим пораненням шиї госпіталізований 31-річний житель села Русава.

Як розповів начальник ямпільської поліції Юрій Розумик, слідчо-оперативною групою було встановлено, що ножове поранення потерпілий отримав від свого 54-річного односельця.

Попередньо встановлено, близько 20.00, коли потерпілий гнав корів з пасовища, між ним та сусідом виник конфлікт. Сусіду не сподобалось, що чоловік почав кричати та бити одну з корів. На цьому ґрунті між чоловіками виникла сварка, яка скінчилась бійкою на подвір’ї потерпілого. Незадоволеного сусіда молодший за віком чоловік вдарив сапою у живіт, тоді той дістав з кишені кухонний ніж та відповів ударом у шию. Сусіди, які стали свідками інциденту, викликали швидку допомогу. Потерпілий з проникаючим ножовим пораненням був госпіталізований до хірургічного відділення лікарні.

54-річного правопорушника поліцейські затримали за місцем проживання. У скоєному він зізнався.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 1962
Поширень: 0