Головне управління Пенсійного Фонду України у Вінницькій області здійснюють виплати громадянам-переселенцям з АР Крим, Донецької і Луганської областей.

Так, станом на 1 квітня поточного року у Вінницькій області зареєстровано - 3540 внутрішньо-переміщених осіб з Донецької та 1744 - з Луганської області. «Вони отримують виплати за електронними пенсійними справами. Натомість понад 100 пенсіонерів, що переїхали до Вінниччини з АР Крим, отримують пенсії тільки за матеріалами паперової пенсійної справи», - повідомила Олена Корчака.

З початку проведення на Сході антитерористичної операції, пенсії у зв’язку з втратою годувальника призначено 152 членам сімей військовослужбовців Збройних Сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби та Служби безпеки України.

«Середній розмір пенсії, що отримують сім’ї військовослужбовців складає 2596,39 грн. на кожного утриманця. По інвалідності зазначеної категорії 102 особам призначено пенсії, середній розмір якої складає 2731,16грн», - повідомила посадовець.



Переглядів: 2270
Поширень: 0