Під час одержання неправомірної вигоди затримано завідуючого дільничною лікарнею ветеринарної медицини

Вчора (28.04.2016) прокуратурою Вінницької області спільно із працівниками Головного управління Національної поліції у Вінницькій області та Управління захисту економіки у Вінницькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито завідуючого дільничною лікарнею ветеринарної медицини одного із районів області, який одержав неправомірну вигоду у розмірі 2500 гривень від жительки Вінницької області за видачу ветеринарних свідоцтв на продукцію тваринного погодження без проведення відповідних експертних досліджень.

Вказаного правопорушника затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі, проводяться першочергові невідкладні слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Примітка. Згідно ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди), передбачена відповідальність у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади, чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.



Переглядів: 1660
Поширень: 0