Зі збірного пункту Вінницького обласного військового комісаріату, що у Козятині, 12 травня до майбутніх місць проходження військової строкової служби відбули перші команди новобранців. 173 призовники направлені до частин Повітряних Сил та Сухопутних військ Збройних Сил України.

В обласному військовому комісаріаті зазначають, що цієї весни до лав Збройних Сил України та інших військових формувань Вінниччина направить 830 юнаків. У підрозділах Національної гвардії України військову строкову службу проходитимуть 190 подолян, у Державній спеціальній службі транспорту – 30, а 453 юнаки виконуватимуть свій конституційний обов’язок у лавах Збройних Сил України, зокрема у Повітряних Силах 39 призовників з Вінниччини, у Військово-Морських Силах – 35, в Сухопутних військах – 379 новобранців.

Призов до війська проходитиме за змішаним принципом, – розповів тимчасово виконуючий обов’язки Вінницького обласного військового комісара підполковник Михайло Дзигаленко, – тобто юнаки з Вінниччини проходитимуть військову строкову службу у різних регіонах України. Втім, жоден з новобранців не потрапить на передову і не залучатиметься до виконання завдань в рамках проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.



Переглядів: 2129
Поширень: 0