В Ладижині почалася підготовка міських гідромереж до наступного опалювального сезону. Всі планові ремонти погоджені з міською радою. Перший етап перевірки цілісності мережі почався 15-го травня і триватиме 12 днів. Щоб уникнути поривів труб в житлових будинках, споживачів тимчасово відключають від мережі.

Перший етап перевірки завершиться 27 травня. За 12 днів спеціалісти Ладижинської ТЕС проведуть гідравлічні випробування мережі, після чого виявлять дефектні трубопроводи і замінять їх. Другий етап - ремонт тепломережі з повним дренуванням трубопроводів та випробовування їх на міцність і щільність триватиме майже місяць – з 15 липня по 12 серпня.

Нагадаємо, в березні цього року виконавчий комітет Ладижинської міської ради погодив графік ремонту тепломережі міста, який щороку виконують фахівці ДТЕК Ладижинської ТЕС. Щорічна перевірка тепломережі Ладижина відбувається за календарним планом, погодженим міською владою Ладижина. Завдяки профілактичному огляду мереж фахівці ДТЕК Ладижинської ТЕС заздалегідь можуть виявити й оперативно усунути дефектні ділянки на трубопроводах. Щоб знайти пошкоджені ділянки трубопроводів спеціалісти цеху наладки і випробування устаткування подають на магістральні та квартальні міські трубопроводи воду під високим тиском.  



Переглядів: 2311
Поширень: 0