Жертвою шахрая стала 65-річна жителька села Нестерварка Тульчинського району. За звільнення зятя з поліції, який начебто став винуватцем дорожньо – транспортної пригоди, жінка віддала зловмиснику 2500 Євро.

25 квітня до Тульчинського відділення поліції звернулась 65-річна жителька села Нестерварка. Жінці зателефонував невідомий та представився працівником поліції. Чоловік розповів, що її зять став винуватцем дорожньо–транспортної пригоди, в якій постраждав чоловік. Для вирішення питання необхідно було передати 2500 Євро чоловіку, який під’їде до її помешкання. Зловмисник пообіцяв, що у такому разі чоловіка звільнять від кримінальної відповідальності.

Потерпіла виконала всі вказівки зловмисника та передала вказану суму таксисту. Через деякий час, додзвонившись до зятя, жінка зрозуміла, що її ошукали та звернулась по допомогу до працівників поліції.

Під час опитування таксиста, особу якого встановили за описом потерпілої, з’ясувалось, що коли він працював до нього підійшов невідомий чоловік, попросив під’їхати за вказаною адресою, забрати пакунок і привезти йому.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст. 190 КК України (шахрайство). За такий злочин передбачено покарання до 3-х років обмеження волі.

Поліція вкотре закликає громадян не втрачати пильність. Якщо Вам зателефонують невідомі і під будь–яким приводом просять перерахувати чи віддати гроші-не гайте часу звертайтесь до поліції.



Переглядів: 2190
Поширень: 0