Працівники поліції затримали 15-річного учня дев’ятого класу, який проник через вікно в приміщення магазину, звідки намагався скоїти крадіжку продуктів харчування та грошей.

5 червня до Томашпільського відділення поліції з заявою про крадіжку звернулась 39-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що о 23.00 годині на її мобільний телефон прийшло повідомлення, що в магазині, який знаходиться в селі Комаргород, спрацювала сигналізація. Приїхавши до магазину, потерпіла побачила що камери відеоспостереження–пошкодженні, а вікно з запасного входу-розбите. Зайшовши в приміщення магазину, жінка помітила, чоловіка, який втік через вікно.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці за декілька годин розшукали та затримали крадія. Ним виявися 15-річний учень дев’ятого класу.  При проведенні поверхневого огляду в підлітка вилучили 100 гривень, які він встиг викрасти з каси.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка вчинена повторно). За скоєне школяру загрожує покарання до 5 років позбавлення волі.



Переглядів: 1783
Поширень: 0