Вчора поліцейські зупинили автомобіль «Мерседес-Бенц», який перевозив триста картонних тар для алкогольного напою «Finlandia» без жодних документів. В рамках відкритого кримінального провадження поліцейські з’ясовують походження упаковок та для якого підпільного виробництва вони призначалися.

Близько сьомої вечора працівники дорожньо-патрульної служби Могилів-Подільського відділу поліції намагалися зупинити автомобіль «Мерседес-Бенц» для перевірки, так як були підозри, що водій п’яний.

Водій іномарки спочатку проігнорував вимогу поліцейських зупинитися та почав тікати. Поліцейські наздогнали автівку неподалік с. Яришів Могилів-Подільського району.

В Могилів-Подільському зупинили авто, в якому перевозили тару для підробки елітного алкоголю

Під час огляду автомобіля поліцейські вилучили картонні коробки, в яких знаходилося триста картонних тар для алкогольного напою «Finlandia» загальним об’ємом 900 літрів. У водія не було жодних документів на упаковки для горілчаних виробів.

Водій автомобіля не зміг надати пояснення щодо походження упаковок для горілки іноземного виробництва. Наразі поліція з’ясовує куди і з якою метою доставлялися тетра паки для розливу алкогольних напоїв.

В Могилів-Подільському зупинили авто, в якому перевозили тару для підробки елітного алкоголю

За словами т.в.о. начальника ГУНП у Вінницькій області Юрія Педоса, даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за за ч. 1 ст.204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів)

Такі дії караються штрафом від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Автомобіль поміщено на арешт майданчик.



Переглядів: 2795
Поширень: 0