В поточному році на ремонтні роботи доріг Вінницької області запланували залучити 470,5 млн грн. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник.

За словами посадовця, 230,7 млн. грн. піде на ремонт доріг загального користування, а 239,7 млн. грн.. - на ремонт доріг комунальної власності у населених пунктах області.

«Заплановані кошти будуть направлені на виконання середнього поточного ремонту автомобільної дороги М-21 „Житомир — Могилів-Подільський“ (через Вінницю) в сумі 85 млн. грн. Буде відремонтовано дороги протяжністю 12 км. На теперішній час ремонтні роботи розпочаті та активно тривають, освоєно близько 11,3 млн .грн. Решта коштів в сумі 145,7 млн. грн. будуть спрямовані на ліквідацію ямковості, просадки, деформації дорожнього покриття та експлуатаційного утримання доріг», — зазначив Василь Броварник.

Крім ремонту доріг загального користування області тривають роботи з ремонту доріг в населених пунктах області. Так, на зазначені цілі загалом заплановано залучити кошти в сумі близько 240,0 млн грн.

«З них 234,0 млн грн — кошти з місцевих бюджетів, та 6,0 млн грн — кошти спонсорської допомоги. Із заплановах обсягів, капітальновідремонтують дороги на суму 151,2 млн грн. а поточним ремонтом - на 53,9 млн грн. Решта коштів 35,4 млн грн — піде на утримання таких доріг», — наголосив Василь Броварник.

Наразі вже виконано робіт на суму близько 55,5 млн грн.



Переглядів: 2697
Поширень: 0