У Калинівському районі місцевий житель під час спільного розпиття алкогольних напоїв зі своєю колишньою жінкою наніс їй тілесні ушкодження, несумісні з життям. Лікарям 31-річну потерпілу врятувати не вдалося. Внаслідок отриманої черепно-мозкової травми вона померла ще до приїзду медиків. Без матері залишилися четверо неповнолітніх дітей.

Працівники поліції оголосили про підозру 35-річному жителю с. Іванівська Слобідка, який 13 червня за місцем свого проживання побив до смерті колишню дружину.

Під час спільного розпиття алкогольних напоїв на побутовому грунті між колишнім подружжям, яке після розлучення продовжувало підтримувати стосунки, виникла сварка. Конфлікт чоловік вирішив розв’язувати за допомогою кулаків.

Як розповів начальник калинівської поліції Петро Скічко, попередньо встановлено, що чоловік наніс удар жінці у голову, після чого вона впала та вдарилась головою у стілець. Коли чоловік пішов, потерпіла вирішила прибрати, але їй стало зле. Свекор, який у цей час прийшов додому, викликав швидку допомогу, але пізно. Жінка померла ще до приїзду бригади медиків. Вони лише констатували її смерть.

За висновком судово-медичної експертизи, потерпіла померла внаслідок черепно-мозкової травми.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2. ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.



Переглядів: 1814
Поширень: 0