Працівники Теплицького відділення поліції затримали 26-річного раніше судимого зловмисника, який вночі з приміщення магазину скоїв крадіжку продуктів харчування та грошей.

23 червня до Теплицького відділення поліції з заявою про крадіжку звернувся 26- річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що вночі з його магазину шляхом розбиття вікна скоєна крадіжка продуктів харчування та грошей в сумі 2000 гривень.

Проведеними оперативно-пошуковими заходами правоохоронці за декілька годин розшукали та затримали крадія за місцем його проживання. Ним виявився 27- річний житель села Пчільна Теплицького району, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. При затримані чоловік зізнався у скоєному злочині, повернув викрадені гроші та показав правоохоронцям місце, де сховав викрадені продукти харчування.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка вчинена повторно). За скоєне чоловіку загрожує покарання до 5 років позбавлення волі.



Переглядів: 1699
Поширень: 0