24 червня о 12:50 на пункт зв’язку 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Іллінці від жительки с.Неменка надійшло повідомлення про те, що 21 червня зник її батько, 1955 року народження, який на велосипеді поїхав в ліс по гриби та не повернувся. При цьому точних даних про місце збирання грибів зниклим, повідомлено не було.

Працівниками місцевої поліції та бійцями 18-ДПРЧ м. Іллінці того ж дня було здійснено ретельне обстеження лісосмуг та ярів від с. Неменка до с. Паріївка, с. Даньківка, с. Бабин та м. Іллінці. Пошукові роботи позитивного результату не дали.

25 червня пошуки було продовжено у лісових насадженнях від с. Райки до м. Іллінці та від с. Борисівка й Неменка до с. Тягун.

26 червня о 09:00 до пошуку зниклого було також залучено пошуково-рятувальну групу Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС у кількості 20 чоловік. Бійці служби «101» залучили також кінолога із службовим собакою. Всього від ДСНС у пошуках зниклої людини взяли участь 28 чоловік особового складу, було залучено 2 одиниці техніки.

Пошуково-рятувальні роботи проводилися в лісових насадженнях за с. Неменка, біля м. Іллінці, с. Борисівка та с. Тягун.

О 16:40 спільною пошуково-рятувальною групою АРЗ СП ГУДСНС та національної поліції у лісі біля с. Паріївка (за 16 км. від місця проживання зниклого) було виявлено тіло загиблого без явних ознак насильницької смерті.

Обставини події з'ясовуватимуть поліцейські.



Переглядів: 3246
Поширень: 0