Вчора близько 12.00 годин у місті Козятині сталась дорожньо-транспортна пригода, в якій під колеса автомобіля потрапила 22- річна дівчина.

4 липня о 12.00 годині 36-річний водій автомобіля «Фольксваген Пасат», виїжджаючи заднім ходом з подвір’я, скоїв наїзд на 22-річну місцеву жительку.

Від отриманих тілесних ушкоджень пішохід була госпіталізована до травматологічного відділення Козятинської центральної лікарні.

Слідчо-оперативна група поліції провела огляд місця події та першочергові слідчі дії. Як прокоментував заступник начальника Козятинського відділення поліції Сергій Брянський, за попередніми даними розслідування, дівчина раптово вийшла із-за будинку, через що водій автівки не встиг вчасно відреагувати. Остаточні причини аварії будуть встановлені в ході слідства.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.



Переглядів: 1806
Поширень: 0