6 липня у Могилів-Подільському на території приватного будинку працівники поліції виявили підпільний цех з виготовлення алкогольних напоїв відомих світових брендів. Наразі поліція встановлює джерело походження 10 тонн фальсифікованої елітної алкогольної продукції на суму близько 2 мільйонів гривень. За наявною інформацією, спирт надійшов на територію України контрабандним шляхом.

Як розповів т.в.о начальника поліції Вінниччини Юрій Педос, під час оперативного відпрацювання м. Могилів-Подільський працівники поліції виявили підпільний цех з виготовлення елітного алкоголю. Віскі, горілка, коньяк виготовлялися на території приватного будинку, який організатор цього бізнесу винаймав.

Під час огляду приміщення правоохоронці вилучили обладнання, на якому виготовлялась та розливалась спиртовмісна продукція, а також 400 ящиків з тетрапаками алкоголю відомих світових брендів.

В Могилів-Подільському районі поліція вилучила близько 10 тонн контрабандного алкоголю

На подвір’ї поліцейські виявили вантажний автомобіль «Мерседес», завантажений майже 1 тонною елітних підакцизних алкогольних виробів - тетрапаками з горілкою «Finlandia», «Absolut» та коньяком «Kvint». Від будь-яких пояснень водій автомобіля відмовився.

Загалом працівники поліції вилучили близько 10 тонн фальсифікованої алкогольної продукції на суму близько 2 мільйона гривень та обладнання для її виготовлення. Наразі поліція з’ясовує місця збуту даної продукції.

В Могилів-Подільському районі поліція вилучила близько 10 тонн контрабандного алкоголю

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), яка передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

В Могилів-Подільському районі поліція вилучила близько 10 тонн контрабандного алкоголю

Вилучена алкогольна продукція направлена на експертизу. Поліція з’ясовує походження сировини, з якої виготовлялася алкогольна продукція. За наявною оперативною інформацією, її могли завезти контрабандним шляхом з-за кордону.

Триває слідство.



Переглядів: 4372
Поширень: 0