Прокуратурою Вінницької області спільно з управлінням захисту економіки у Вінницькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та Головного управління Національної поліції у Вінницькій області у рамках проведення досудового розслідування кримінального провадження щодо вимагання службовими особами Ладижинської виправної колонії № 39 неправомірної вигоди у засуджених, які відбувають покарання та їх родичів, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, проведено 12 одночасних обшуків, з метою виявлення доказів незаконної діяльності працівників установи.

На даний час триває досудове розслідування, спрямоване на об’єктивне встановлення обставин кримінального правопорушення, проводяться всі необхідні для цього слідчі (розшукові) дії.

За вказане кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.



Переглядів: 3251
Поширень: 0