Працівники поліції затримали 29-річного чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні вбивства літнього пенсіонера в селі Михайлівка. Ввечері він прийшов до старенького та вбив господаря молотком, який заздалегідь прихопив з собою. З будинку загиблого він забрав 250 гривень.

9 липня на подвір’ї одного з будинків села Михайлівка було виявлено тіло 70-річного власника з численними травмами в області голови.

За словами т.в.о. керівника Шаргородської поліції Віталія Старосуда, сумнівів, що самотнього чоловіка вбили через матеріальні цінності не було. Поліцейські шукали свідків, ретельно перевіряли підозрюваних осіб та натрапили на слід вбивці. Ним виявився непрацюючий раніше судимий за скоєння майнових злочинів 29-річний односелець загиблого. На момент скоєння злочину чоловік перебував під слідством за вчинення п’яти крадіжок.

У відділенні поліції зловмисник розповів про обставини розправи над своєю жертвою. Молодик вирішив покращити своє матеріальне становище за рахунок самотнього сусіда. Прихопивши з дому молоток, ввечері він прийшов до старенького на подвір’я та, погрожуючи вбивством, почав вимагати гроші. Не отримавши бажане, він молотком завдав декілька ударів потерпілому в область голови. Після того, як старенький перестав подавати ознаки життя, злочинець, знайшовши у будинку 250 гривень, пішов геть.

Аби приховати сліди злочину, чоловік спалив свій одяг, а гроші того ж вечора витратив на їжу та алкоголь у місцевому магазині.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.115 КК України (умисне вбивство). За скоєння такого злочину передбачено покарання до 15 років позбавлення волі.



Переглядів: 2555
Поширень: 0