Оперативники затримали правопорушника, якого розшукували понад два місяці. 21 квітня близько півночі в смт. Сутиски водій невстановленого автомобіля збив велосипедиста та з місця пригоди втік. 51-річний потерпілий від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події.

Як розповів т.в.о. начальника Головного управління Нацполіції Юрій Педос, над розкриттям даного злочину працювала посилена слідчо-оперативна група поліції. 12 липня оперативники затримали підозрюваного та встановили місце знаходження його автомобіля. Аби приховати сліди злочину, зловмисник здав автомобіль на розборку. Розібрану «Мазду 626» оперативники знайшли у ангарі на території недіючого підприємства на околиці Гнівані.

Водія, який насмерть збив велосипедиста та втік, знайшли. Аби заховати "кінці у воду", авто він здав на розборку

Правопорушником виявився 39-річний житель м. Гнівань. Від будь-яких пояснень він відмовляється, зі слідством не співпрацює. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Водія, який насмерть збив велосипедиста та втік, знайшли. Аби заховати "кінці у воду", авто він здав на розборку

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу – тримання під вартою.



Переглядів: 2676
Поширень: 0