20 липня у Теплицькому районі під колесами вантажного автомобіля загинула 27-річна жінка. Поліція з’ясовує усі обставини аварії.

Як розповів начальник Теплицького відділення поліції Віктор Пірус, аварія сталась близько одинадцятої години ранку на автодорозі Теплик – Кивачівка. Під задні колеса вантажного автомобіля потрапила 27-річна жителька села Цвіліхівка.

За словами 54-річного водія вантажівки, жителя сусіднього району, жінку він підвозив до с. Кивачівка. Коли вона вийшла, розпочав рух. Виїжджаючи з узбіччя, почув, що на щось наїхав заднім колесом. Вийшовши з машини, побачив, що наїхав на свою попутницю.

Від отриманих ушкоджень жінка померла на місці події.

Наразі поліція встановлює причини та обставини загибелі жінки. Призначені експертизи.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 2145
Поширень: 0