Правоохоронці за декілька годин затримали винуватця автопригоди та розшукали його автомобіль. Намагаючись уникнути покарання, водій залишив місце пригоди та заховав свій позашляховик у сусідньому селі на території сільськогосподарського підприємства.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 25 липня близько 23 години в смт. Муровані-Курилівці.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Фольксваген Амарок», рухаючись по вул. Кірова скоїв наїзд на 20-річну дівчину. Потерпіла рухалась по узбіччю дороги в зустрічному напрямку.

Уже через дві години правоохоронці розшукали та затримали винуватця аварії. Ним виявися 48-річний житель Муровано-Куриловецького району. Автомобіль був знайдений у сусідньому селі, на території сільськогосподарського підприємства у одному з ангарів для зберігання зерна, власником якого являється правопорушник.

За висновком лікарів водій на момент скоєння аварії перебував в стані алкогольного сп’яніння.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), за що передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 2674
Поширень: 0