Він повідомив, що до служби обліку газового управління у Жсмеринці приїхало кілька чоловіків, які представилися співробітниками ДП «Нафтогазмережі». Згодом до управління під’їхав автобус із 20 молодими чоловіками. Усі скопом, розповідає Ігор Марчак, і били трьох співробітників управління. У результаті, один, з важкими травмами, відбитими внутрішніми органами та розійшовшимися швами після операції знаходиться на лікуванні у Жмеринській районній лікарні. Двоє інших лікуються вдома.

- Після того вони обрізали трубу подачі газу в управління, - каже Ігор Марчак. - Це було зранку. А крім того, ввечері, був здійснений підпал службового автомобіля начальника Жмеринського управління. Чудом вдалося загасити! Якраз сусід повз проїжджав та побачив, що біля будинку горить машина. Сусід і загасив.

 Щоправда, у ДП „Нафтогазмережі” називають ці повідомлення – наклепом. Прес-служба наголосила: „Вінницька філія ДП „Нафтогазмережі” обурена поширенням представниками ВАТ „Вінницягаз” відверто наклепницької інформації щодо подій, які відбулися 21 січня у Жмеринці у ході виконання планових робіт працівниками підприємства „Нафтогазмережі”. Таким чином, наголошують у прес-центрі, ВАТ „Вінницягаз” намагається очорнити репутацію державного підприємства.

 Обидві структури звернулися із відповідними заявами у правоохоронні органи.
 


Переглядів: 3419
Поширень: 0