На 67 засіданні комісії з питань надання земельних ділянок державної власності у власність або користування фізичним та юридичним особам, яке відбулось 02 серпня 2016 року надано 7 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації. З них: 2 проекти розпоряджень голови обласної державної адміністрації, підготовлених Головним управлінням Держгеокадастру у Вінницькій області, 5 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації, підготовлених Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації.

В тому числі: про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки – 3, про укладання договору оренди водного об’єкту– 1; про поновлення договору оренди земельної ділянки водного фонду – 1, про розірвання договору оренди землі – 1, про внесення змін до розпорядження – 1.

50 учасникам АТО надали дозвіл на отримання  земельних ділянок

Розглянуто питання надання земельних ділянок 50 учасникам антитерористичної операції та родичам загиблих з їх числа для ведення особистого селянського господарства та для ведення садівництва.

Погоджено надання земельних ділянок 50 учасникам антитерористичної операції та родичам загиблих з їх числа для ведення особистого селянського господарства та для ведення садівництва.

Комісією розглянуто винесені на обговорення питання та внесено пропозиції про вжиття відповідних заходів щодо їх вирішення.



Переглядів: 2529
Поширень: 0