Дорожньо-транспортні пригоди сталися в місті Козятині та Літинському районі. В результаті аварій троє людей з тілесними ушкодженнями потрапили до лікарні.

У Козятині аварія сталася близько 20 години. Попередньо встановлено, що 30-річний водій автомобіля «Мазда» виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з моторолером «Ямаха». В результаті зіткнення 20-річний водій мопеда з тілесними ушкодженнями потрапив до лікарні.

Цього ж дня близько 19.00 години на автодорозі сполученням «Стрій –Кіровоград –Знам’янка», поблизу села Петрик, 23-річний водій автомобіля «Шкода» не впоравшись з керуванням та з’їхав з дороги у кювет. Внаслідок аварії водій та його 18-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Літинської районної лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2162
Поширень: 0