Працівники Тульчинського відділення поліції затримали 20-річного водія «Мерседес Спрінтер». Чоловік здійснив наїзд на 81- річну жінку після чого втік з місця пригоди.

16 серпня о 14.00 годині 20-річний водій автомобіля «Мерседес Спрінтер», виїжджаючи заднім ходом з подвір’я, скоїв наїзд на 81-річну місцеву жительку та з місця пригоди зник. Від отриманих тілесних ушкоджень пішохід була госпіталізована до травматологічного відділення Тульчинської центральної лікарні.
Через декілька годин правоохоронці розшукали та затримали винуватця аварії за місцем проживання. Ним виявися житель села Кинашів Тульчинського району.

Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), за що передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 1569
Поширень: 0