Працівники поліції припинили конфлікт між місцевими жителями та орендарем ставу, який переріс в силове протистояння. З’ясовуються обставини та причини інциденту.

Вчора близько 23 години в селі Варварівка Іллінецького району біля місцевої водойми виник конфлікт між місцевими жителями та орендарем ставу, який зі знайомими намагався проїхати до водойми.

Спірна ситуація між місцевими жителями та орендарем стосовно права оренди на ставок вилилася у словесний конфлікт та бійку. В ході інциденту учасники однієї з сторін здійснили кілька пострілів в повітря з мисливської рушниці та травматичної зброї. Внаслідок стрільби ніхто з учасників конфлікту не постраждав.

На місце події виїхала посилена слідчо-оперативна група поліції з числа працівників Іллінецького відділення та Головного управління поліції Вінниччини. Протиправні дії були припинені. Правоохоронці провели огляд місця події. Вилучено гільзи, мисливську рушницю Іж-58, яка у власника перебувала на законних підставах та інші речові докази.

Поліція встановила та опитала усіх учасників конфлікту.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до семи років.



Переглядів: 2131
Поширень: 0