В одному з сіл Могилів-Подільського району сварка між двома чоловіками скінчилась смертю для одного з них. 37-річний місцевий житель під час конфлікту штовхнув 56-річного односельця. Той впав та вдарився головою. Тепер чоловікові доведеться нести кримінальну відповідальність за вбивство з необережності.

Трагедія сталась 27 серпня близько 10.30 години. Як розповів начальник Могилів-Подільського відділу поліції Валерій Жучковський, повідомлення про те, що в с. Грушка на подвірні одного з домогосподарств виявлено труп чоловіка, надійшло від жителів села. На місці пригоди слідчо-оперативною групою була встановлена особа потерпілого та обставини, за яких він загинув. Допомогли в цьому правоохоронцям свідки.

Як з’ясувалося, напередодні ввечері потерпілий, 56-річний місцевий житель, розпивав спиртні напої у будинку свого 46-річного односельця. Між чоловіками виникла сварка, гість вдарив хазяїна. Наступного дня застілля чоловіків продовжилося, але пили вже втрьох – до них приєднався ще один 37-річний односелець. Останній вирішив заступитися за товариша, господаря будинку, якого другий гість напередодні побив. Чоловіки декілька раз під час застілля виходили на двір з’ясовувати стосунки на кулаках. Черговий раз в ході бійки на вулиці 37-річний чоловік штовхнув господаря. Потерпілий впав на сходини та вдарився головою. Ушкодження виявилося смертельним.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження ч.1 ст. 119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

На даний час чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні даного правопорушення. Проводиться розслідування.



Переглядів: 2070
Поширень: 0