Вже наступного тижня в освітніх закладах країни розпочнеться новий навчальний рік. Саме тому питання забезпечення ефективного протипожежного захисту в установах, гарантування безпеки учасників навчально-виховного процесу нині є вкрай актуальним.

У зв’язку з цим, впродовж серпня рятувальники ДСНС України відвідуватимуть навчальні заклади аби перевірити стан пожежної безпеки та вкотре нагадати керівникам освітніх установ правила безпеки життєдіяльності.

Рятувальники ГУ ДСНС України у Вінницькій області спільно із представниками засобів масової інформації взяли участь у проведенні планових перевірок готовності загальноосвітніх навчальних закладів до нового навчального року у Літинському та Хмільницькому районах області.

З керівниками та персоналом навчальних закладів були проведені заняття й інструктажі з питань дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки.

Така робота триватиме до завершення літніх канікул по всій території країни аби гарантувати всім учасникам навчального процесу безпечні умови під час перебування у школах.

 



Переглядів: 1861
Поширень: 0