Шестеро людей отримали тілесні ушкодження в результаті аварій, які стались протягом вихідних у Козятинському, Мурованокуриловецькому та Вінницькому районах області.

3 вересня в місті Козятин близько 10.40 на перехресті вулиць Катукова - Довженка під колеса автомобіля «ВАЗ 2105» потрапила 70-річна велосипедистка. В результаті аварії жінка з тілесними ушкодженнями госпіталізована до місцевої лікарні.

Цього ж дня на автошляху Новодністровськ – Муровані Курилівці поблизу с. Вербовець зіштовхнулись автомобілі «Дачія Логан» та «Сканія Р 440». Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримали водій та пасажир автомобіля «Дачія Логан».

4 вересня на 403 км автодороги Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка 28-річна водій автомобіля «Рено Трафік» допустила зіткнення із напівпричепом, закріпленим до тягача «ДАФ ХФ 95». В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій та 33-річний пасажир легковика госпіталізовані до лікарні.

Цього ж дня в Козятинському районі зіштовхнулись автомобіль «SMART» та скутер «НONDA». Внаслідок зіткнення 47-річна водій скутера госпіталізована в травматологічне відділення Козятинської лікарні.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. до 8 років ув’язнення.



Переглядів: 1716
Поширень: 0