Внесок платників Вінниччини впродовж січня-серпня 2016 року перевищив 5 млрд. 24,6 млн. грн. податків, зборів та інших обов’язкових платежів. Про це під час нещодавньої зустрічі з нагоди Дня підприємця повідомив начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський.

Високопосадовець підкреслив, що завдяки сумлінності суб’єктів підприємництва, які функціонують на теренах Вінницької області, позитивна динаміка зі сплати податків і зборів до бюджетів, яка простежувалась з початку року, зберігається й нині. Рекордні досягнення січня-серпня 2016 року перевищують минулорічні здобутки за аналогічний період на 1 млрд. 881 млн. 653,3 тис.грн.

Внесок платників податків Вінниччини  за останні шість місяців перевищив 5 млрд. 24,6 млн. грн.

Із загальної суми коштів, перерахованих до зведеного бюджету переважну більшість, а саме майже 2 млрд. 865,2 млн. грн., отримали місцеві бюджети. Решта коштів, а це близько 2 млрд. 865,2 млн. грн., поповнила державну казну.

Проти надходжень 8 місяців 2015 року приріст податкових платежів до місцевих бюджетів сягнув майже 986,2 млн. грн., до державного – 313,2 млн. грн.

Отож, звертаючись до 14-ти кращих представників бізнесу регіону – учасників зустрічі, Руслан Осмоловський ще раз подякував їм за те, що у складний для країни час вони нарощують обсяги виробництва, торгівлі та послуг, продовжують збільшувати кількість робочих місць та рівень заробітних плат найманих працівників, у повному обсязі звітують про податкові зобов’язання та своєчасно сплачують кошти до казни. Натомість зауважив: „Мій меседж, як очільника фіскальної служби Вінниччини, є незмінним – ми маємо працювати так, щоб не заважати бізнесу”.

Внесок платників податків Вінниччини  за останні шість місяців перевищив 5 млрд. 24,6 млн. грн.

 

 

 

 

 



Переглядів: 2821
Поширень: 0